SRF Uppsala län erbjuder dig som synskadad medlem att, gärna tillsammans med en familjemedlem eller annan ledsagare, följa med på tre härliga lata och bekväma semesterdygn på synskaderörelsens fantastiska rekreationsanläggning Almåsa. Almåsa ligger fint beläget utanför Västerhaninge direkt vid Hårsfjädern, cirka 3 mil söder om Stockholm.

Under tiden för vår vistelse är temat ”Sommarmix” och du får möjlighet att lyssna på spännande föreläsningar, prova eget skapande, träna på olika sätt i gym och pool – eller varför inte bara äta gott och ta det lugnt?

Vi åker till Almåsa på torsdagsmorgonen den 27 juni och hemfärd sker efter frukost söndagen den 30 juni.

Pris: 3 015 kr/person i dubbelrum, enkelrum 3 615 kr.

I priset ingår Buss till och från Almåsa inklusive anslutningsresor till den abonnerade bussen, helpension i tre dygn, fri disponering av anläggningens inomhusbassäng och utomhusbad, bastu och bibliotek. På dagarna anordnar Almåsa fritidsaktiviteter för den som vill och på kvällarna är det ofta underhållning och man kan ha trevlig samvaro i baren.

Anmälan senast 26 april till kansliet. Anmälan är bindande.

Har du behov av särskild kost eller handikappanpassat rum så uppge det vid anmälan.

Vi åker till Almåsa i abonnerad buss som utgår från Uppsala och om det är tillräckligt många anmälda från Håbo så kommer bussen att gå via Håbo. En tidtabell skickas ut senare till alla anmälda deltagare.

Är du synskadad och har en taxerad inkomst på mindre än 219 000 kr och saknar förmögenhet, kan du söka pengar från Almåsastiftelsen och Synskadades stiftelse.

Du ansöker om bidrag från båda stiftelserna och får då din vistelse i stort sett täckt av fondmedel.

Välkomna

Fritidsgruppen