MENY  Kalendarium


Bild SRF Skaraborg Skaraborgsgatan 34D Skara telefon 0511-34 79 70

SRF Skaraborg
Synskadades Riksförbund (SRF) är en intresseorganisation för synskadade personer. SRF Skaraborg utgörs av en distriktsorganisation med lokalföreningar på kommunal nivå. Vi företräder och driver synskadades frågor i samhället. Vi stödjer också enskilda medlemmar i synrelaterade frågor. Vårt signum är gemenskap och vi arrangerar utbildningar och aktiviteter på både lokal och distriktsnivå. Hos SRF kan du träffa andra synskadade personer och utbyta erfarenheter.

Bli en av oss.
Tillsammans blir vi starka! Ring 0511-34 79 70 för mer information om medlemskap eller om vår verksamhet.

Som medlem i din lokalförening
får du inte bara tillgång till lokala aktiviteter och stöd, utan du blir även en del av SRF Skaraborg. Denna bredare gemenskap erbjuder en mängd olika aktiviteter och möjligheter som kan berika ditt liv på många sätt. Från spännande resor och engagerande teaterbesök till olika utbildningar och tematräffar, finns det något för alla smaker och intressen.
Resorna som arrangeras av SRF Skaraborg är ofta välplanerade och inkluderar besök till intressanta destinationer, både inom Sverige och utomlands. Dessa resor erbjuder inte bara en chans att upptäcka nya platser utan också att skapa nya vänskapsband och minnesvärda upplevelser tillsammans med andra medlemmar. Teaterbesöken ger möjlighet att njuta av kulturella upplevelser och se några av de bästa föreställningarna som erbjuds.

Utbildningarna och tematräffarna
är ett annat viktigt inslag i SRF Skaraborgs verksamhet. Här kan du delta i kurser och föreläsningar som täcker allt från praktiska färdigheter till personlig utveckling. Tematräffarna ger dig chansen att fördjupa dig i ämnen som intresserar dig och diskutera dessa med likasinnade. Sammanfattningsvis erbjuder SRF Skaraborg en rik palett av aktiviteter som kan bidra till att förbättra din livskvalitet och skapa en känsla av gemenskap och tillhörighet.