Nu har vi fått äran att ha den fantastiska Carin Sandersnäs hos oss där du får möjlighet att prova gå med ledarhund, får höra om ledarhundens resa från valp till utbildad ledarhund men du kommer även ha möjlighet att ställa alla frågor både till Carin som utbildat både ledarhundar och assistanshundar i över 27 år och som äger assistanshundskolan men även att ställa frågor till ledarhundsförare som är på plats. Inte nog med detta så kommer Carin på eftermiddagen hålla kurs för dig som idag har ledarhund där ämnet är att kunna korrigera hunden rätt, vardagslydnad, att bara använda kroppen och att inkallning är så mycket mer. Visst låter det spännande och något vi alla alltid har nytta av. Så kom och va med på denna spännande dag med Carin. Vill du bara vara med och titta och lyssna så är du varmt välkommen att göra det men glöm inte att anmäla att du kommer.

 

09:00-12:00 Om ledarhunden och prova på att gå med ledarhund. (synskadade går före och i mån av tid kan även seende få prova).

12:00 Föreningen bjuder på smörgås, kaka och kaffe. Medtag egen matsäck om du önskar något utöver detta.

13:00-16:00 Träning för ledarhundsekipage

 

När: Lördag 2 mars 2024

Tid: kl. 09:00 – 16:00

Var: Up and run hundarena, Grössbacke 120, 444 93 Spekeröd

Pris: Kostnadsfritt

Anmälan: Senast 23 februari på 0303-175 23 eller anmalan.srfksot@gmail.com. Ange om du vill vara med på prova på, om du är med på träningen för ledarhundsförare på eftermiddagen eller om du bara vill vara med som åhörare. Du som är med på förmiddagen är givetvis välkommen att vara med och titta på träningen på eftermiddagen om du vill.

Övrigt: Begränsat antal platser. Ingen begränsning på antalet åhörare.