Åsa Alverstedt, Malin Petersson och Carin Jacobsson på kansliet jobbar med föreningens aktiviteter. Du är välkommen att engagera dig i verksamheten på den nivå som passar dig. Allt från att bara ge idéer till att agera aktivitetsledare.

Om det inte finns budgeterat för just dina idéer i år går det alltid att ansöka om en aktivitetspott. Det är ett alternativ till vår verksamhet för att det ska kunna finnas något för alla.

Du hittar vad som är på gång i vår kalender

Klicka på den här länken så kommer du direkt till kalendariet.

Anmälan

Du anmäler dig på aktiviteter på antingen mail goteborganmalan@srf.nu  eller genom att ringa 031-727 22 38.

Har du en idé?

Det går bra att enbart komma med förslag om du inte vill vara ansvarig och då skickar du förslagen till Åsa, Malin eller Carin på kansliet (se kontaktuppgifter längre ned).

Vill du anordna en aktivitet?

Föreningens aktiviteter ska i första hand ska skapas av medlemmarna själva med stöd av kanslipersonalen.

I dialog och utifrån dina önskemål får du reda på vad du behöver tänka på inför att planera och genomföra just din idé. Är du ”aktivitetsledare” för en aktivitet så står föreningen helt eller delvis för dina kostnader. Ta chansen och skapa den aktivitet som passar just dig. Dela med dig av vad du tycker är roligt. Det finns kanske fler medlemmar som har samma intresse. 

Du får alltså gärna vara med i både planering och genomförandet, men känner du dig osäker får du hjälp. Vi vill att det ska vara stor variation på aktiviteterna, så att alla medlemmar kan hitta något man gillar så tveka inte att höra av dig om du har en aktivitet du vill genomföra.

Inspirationskvällar

En gång per termin bjuds alla medlemmar in till en inspirationskväll för aktiviteter. Då har vi möjlighet att bolla idéer tillsammans och skapa en riktigt bra verksamhet. Så häng på du också när det återigen är dags för ett sådant tillfälle!   

På Gång Hos Oss och nyhetsbrev

Vårt aktivitetsutskick På Gång Hos Oss (PGHO) kommer ut fyra gånger per år (februari, maj, augusti och november) på alla fyra media: tryckt på svart, mail, punktskrift och Daisy-skivor.

Har du en aktivitet du vill anordna så hör av dig i god tid så hinner den komma med i PGHO. Deadline för material brukar vara runt mitten av månaden i februari, maj, augusti och november. Det finns också möjlighet att anordna en så kallad "snabb aktivitet", då går den endast ut i nyhetsbrevet som kommer ut varannan vecka.

Kontaktpersoner

Om du har några frågor eller förslag angående aktiviteter är du välkommen att höra av dig till:

Åsa Alverstedt
Telefon: 072-33- 20 102
E-post: asa.alverstedt@srf.nu 

Malin Petersson
Telefon: 072-33 20 122
E-post: malin.petersson@srf.nu 

Carin Jacobsson
Telefon: 072-33 20 126 eller
E-post: carin.jacobsson@srf.nu